Вендинг консумативи

Чувал за кафе-автомат 50/90 * 10 броя

Чувал за кафе-автомат 50/90 * 10 броя

Цена 1.15лв. с ДДС Виж повече
Вендинг чаши 160мл -  модел Flo

Вендинг чаши 160мл - модел Flo

Цена 1.96лв. с ДДС Виж повече
Вендинг чаши 160мл - модел 2728

Вендинг чаши 160мл - модел 2728

Цена 2.56лв. с ДДС Виж повече
Вендинг чаши 7 oz / 190мл - картон

Вендинг чаши 7 oz / 190мл - картон

Цена 3.20лв. с ДДС Виж повече
Вендинг чаши 7.5 oz / 210мл - картон

Вендинг чаши 7.5 oz / 210мл - картон

Цена 3.60лв. с ДДС Виж повече
вендинг бъркалки - 90мм

вендинг бъркалки - 90мм

Цена 6.20лв. с ДДС Виж повече
вендинг бъркалки - 105мм

вендинг бъркалки - 105мм

Цена 7.20лв. с ДДС Виж повече